Снимка Булфото19-годишно момиче от шест месеца спи с 56-годишния баща

...
Снимка Булфото19-годишно момиче от шест месеца спи с 56-годишния баща
Коментари Харесай

19-годишна спи с бащата на гаджето си – изпя си всичко в нета

Снимка Булфото

19-годишно момиче от шест месеца спи с 56-годишния татко на бившето си гадже. Тя разказва в детайли протичащото се в американската обществена мрежа Reddit, оповестява „ Дейли Мейл “, представен от Блиц.

Младата жена се разказва като горда собственичка на величествен бюст и атлетично телосложение. След като се разделила с гаджето си, с който излизала 2 години, тя инцидентно срещнала татко му в кварталната бакалия, където завързали диалог. Който бързо прераснал във връзка.
 
„ Бившият ми и аз излизахме близо две години, само че скъсахме предишното лято, тъй като тръгнахме в разнообразни колежи. Натъкнах се на татко му в багазина през септември. Шеговито му подсетих за времената, когато ни хвана със сина му да вършим секс. Подразних го, казвайки му, че част от мен скрито си е поискала той да беше останал, а той призна, че си е мислел същото нещо. 20 минути по-късно бях в къщата му “, написа анонимната госпожица в рубриката „ Питай ме всичко “.
 



Тя споделя и за въпросния случай със сина. Двамата били в басейна на къщата, когато бащата решил да прави барбекю и отишъл до магазина за покупки. Тогава младежите решили да се възползват от отсъстивието му и да се промъкнат в къщата, с цел да се отдадат на удоволствието. За техен смут, бащата се върнал единствено 20 минути по-късно, тъй като бил не запомнил портфейла си, и ги хванах по средата на акта.
 
Девойката незабавно скочила и си тръгнала, оставяйки младежа самичък да се оправя с конфузната обстановка.
 
Момичето, подвизаващо се с прякор “Badexgf19 ” („ неприятна някогашна другарка 19 “) споделя, че към този момент се вижда с 56-годишния мъж единствено за секс няколко пъти седмично. Той бил вдовец от няколко години, а синът му нямал концепция какви ги правят с приятелката му.
 
Палавата някогашна не счита, че новият ѝ ухажор е споделил на някого за връзките им и че някой въобще знае за аферата.
 
„ Това да не е връзка вид „ сладко татенце “? Той харчи ли пари за теб? “, пита я консуматор в мрежата.
 
Момичето дава отговор, че той не харчи купища пари по нея, само че постоянно я води на вечеря и ѝ подарява секси долни дрехи. Дори ѝ подарил няколко колиета за Коледа и рождения ѝ ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР