Снимка: Булфото10 души са арестувани по подозрение, че са част

...
Снимка: Булфото10 души са арестувани по подозрение, че са част
Коментари Харесай

Иван Гешев за мащабната спецакция в София: 10 души са арестувани по подозрение, че са част от организирана престъпна група за разпространение на наркотици

Снимка: Булфото

10 души са задържани по съмнение, че са част от организирана престъпна група за разпространяване на опиати. 

Някои от тях се занимавали с произвеждане и превоз на опиати. А други - зареждали дилъри. Дрогата се разпространявала освен в София, само че и в други огромни градове. Един от арестите през днешния ден стана край бензиностанция на столичния бул. " България ", написа Novini.bg.

" Става въпрос за огромна група, занимаваща с наркоразпространение. Преди няколко месеца беше арестувана огромна част от друга група с над 20 души. Тук става въпрос за група конкурентна на тази от преди няколко месеца, група, ръководена от лице, което медиите назовават Радо Ланеца. Текат десетки претърсвания, а по моя информация са арестувани 10 души. Групата е развивала дейност и е продавала на всички места, където може да се изкарат пари. Фактът е, че тези групи тровят децата ни ", съобщи пред Нова телевизия зам.-главният прокурор Иван Гешев. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР