Снимка Булфото, видео Фейсбук/Слави ТрифоновЛидерът на Има такъв народ обясни

...
Снимка Булфото, видео Фейсбук/Слави ТрифоновЛидерът на Има такъв народ обясни
Коментари Харесай

Лидерът на ИТН: Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на слабост

Снимка Булфото, видео Фейсбук/Слави Трифонов

Лидерът на " ИТН " изясни за какво се отдръпнали кандидатурата на Николай Василев за министър председател на България. 

Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на уязвимост. Той е един извънредно заслужен човек с доста качества. Когато ние взехме решение да подходим чисто практично към визията на един кабинет, взехме решение да се свържем с хора, които имат опит. Василев има сериозен опит, бил е два мандата министър. Запознах се с него и фамилията му и открих, че той е доста почтен и доста честен човек. Дълго време работихме на база това, че имаме идентични визии за това по какъв начин би трябвало да наподобяват участниците в един български кабинет. В момента, в който го обявихме настана едно говорене, което ме изненада. Политици, имам предвид Христо Иванов, съобщи, че единствено поради обстоятелството, че в това държавно управление тогава е имало министри на Движение за права и свободи и затова Николай Василев бил Движение за права и свободи. По същата логичност и Христо Иванов е ГЕРБ. На въпросът за какво мисли по този начин, той не можа да ми отговори. В последна сметка се сътвори напрежение от този ход, че ще вършим държавно управление на малцинството. Оттеглихме го, тъй като се сътвори усещане, че има връзка с нещо остаряло, нещо, което не е задоволително честно. Няма проблем, има и други хора, които имат нужните качества да поемат този пост, както стана ясно ", показа Трифонов.

На въпросът за какво мисли по този начин, той не можа да ми отговори. В последна сметка се сътвори една обстановка, по-скоро напрежение, от този ход, че ще вършим държавно управление на малцинството. Оттеглихме го, тъй като се сътвори усещане, че има връзка с нещо остаряло, нещо, което не е задоволително честно. Няма проблем, има и други хора, които имат нужните качества да поемат този пост, както стана ясно ”, изясни още Трифонов.

„ В продължение на над 20 години всеки ден съм бил по малкия екран и в този момент се любувам на опцията да не участвам толкоз в общественото пространство. Мога да си правя работата и без да давам изявленията и да обикалям по студиата. Това ми е извънредно неприятно.

Слухове за мен е имало, откогато съм в общественото пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам за какво хората ги харесват ”, това съобщи водачът на „ ИТН ” Слави Трифонов във видео, качено в обществените мрежи, на което дава отговор на настоящи въпроси.

Според него " ходенето по малките екрани " изкисква големи старания. Трифонов още веднъж цитира Марк Твен и уточни, че " слуховете за него са мощно пресилени ". Семейството на депутата и тв водещ всеки ден поддържат връзка с него и не обръщат внимание на слуховете, уточни още той, пише .



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР