СНИМКА: БУЛФОТОУправляващите политически сили години наред не си дават сметка,

...
СНИМКА: БУЛФОТОУправляващите политически сили години наред не си дават сметка,
Коментари Харесай

Каримански: Политическите сили години наред не си дават сметка, че погубват доверието на обществото

СНИМКА: " БУЛФОТО "

Управляващите политически сили години наред не си дават сметка, че погубват най-важната, скъпа и незаменима стойност в обществото – доверието. Това съобщи ръководителят на парламентарната бюджетна комисия и народен представител от „ ИТН “ Любомир Каримански в декларация от името на парламентарната група.

Той разяснява, че по-голямото публично доверие усъвършенства спазването на наредбите и събирането на налозите. Доверието също по този начин дава убеденост на потребителите и вложителите, което е от решаващо значение за основаването на работни места и действието на стопанските системи в по-широк проект, означи Каримански.

Депутатът на Има Такъв Народ съобщи, че уроците от предишното не са научени. Той напомни, че когато партията с водач Иван Костов е спечелила огромна поддръжка и болшинство, всички са си мислели, че ще ръководи два мандата.

„ Когато пристигна Негово величество цар Симеон Втори с толкоз възторг и предпочитание още веднъж за промени, справяне с бедността и догонване на средноевропейския метод на живот, той имаше още веднъж всички запаси, само че втори мандат не доближи “, напомни още Каримански.

Той уточни, че по-късно е последвала „ 10-годишна кома “ до през днешния ден, когато, по думите му, вярата е била сложена в „ прелестна маркетингова опаковка “ за бърз стопански напредък, промяна в правосъдната система, нулева приемливост към корупцията, преобразяване на България в международен финансов хъб.

Каримански заключи, че е „ цинично “ по какъв начин през годините политическата класа в България е оставила доверието на хората „ да изтече в канала “./БТА
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР