Снимка: БулфотоТрябва да сме готови за атентати - както в

...
Снимка: БулфотоТрябва да сме готови за атентати - както в
Коментари Харесай

Николай Ненчев предупреди: Трябва да сме готови за атентати - както в Европа, така и в България

Снимка: Булфото

" Трябва да сме подготвени за атентати - както в Европа, по този начин и в България ". Това съобщи бившият военен министър Николай Ненчев, който е водач на Български земеделски народен съюз.

" Има съответни лица измежду миградтите, които дават подвеждаща информация. Като министър, трансформирах закона, с цел да могат военните да се намесят. Кризата се задълбочава, бежанските лагери са претъпкани. Нужна ни е дипломация, неотложно привикване на съвета за сигурност и диалози с Турция, както и подпомагане от страна на НАТО. Трябва да имаме наши представители измежду мигрантите, с цел да знаем какви са задачите им и накъде отпътуват. Трябва да сме подготвени за атентати - както в Европа, по този начин и в България. Службите за сигурност да вземат незабавни ограничения. Ако влязат 80-100 000 бежанци, значи дестабилизация на страната ", сподели Ненчев, представен от " Фактор ".

" 1 млн. бежанци се готвят да преминат границата единствено от Афганистан. Има и такива, които са от други страни, само че са наранени от спора ", сподели още Ненчев. Той добави, че страната ни би трябвало да договаря с Ердоган, с цел да не насочим мигрантите към страната си. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР