Снимка: БулфотоСоциалният министър Сачева се изпусна по БТВ днес, че

...
Снимка: БулфотоСоциалният министър Сачева се изпусна по БТВ днес, че
Коментари Харесай

Марешки за Сачева: Радвам се, че сред привържениците ми няма такава като нея. Не я бихме я взели и за чистачка в офиса ни

Снимка: Булфото

" Социалният министър Сачева се изпусна по БТВ през днешния ден, че не била гласувала за мен, не пазарувала от аптеките и бензиностанциите на Веселин Марешки ". Това съобщи водачът на Воля, предизвикан от думите на вицепремиера Деница Сачева, написа " Актуално ".

Ето какво споделя още той:

" Радвам се, че измежду моите последователи няма хора като нея - създател и гневен бранител на скандалния Закон за обществените услуги, който е изработен по този начин, че да заплашва децата и фамилиите! Ние такава не бихме я взели даже и за чистачка в офиса ни. Затова ВОЛЯ не гласоподава за нея при избирането й за този пост. Но въпреки всичко са я избрали народни представители, които вие сте пратили в българския парламент. Тя е препоръчана за министър персонално от министър- ръководителя Бойко Борисов, също определен от свободни български жители. Считаме, че тези хора са задоволително огромни, с глави на раменете си и могат да носят отговорност за думите и дейностите си.

Лично на нея и такива като нея желаеме да кажем, че:

Аптеки Марешки и бензиностанциите VM Petroleum не са за тези, които са грабили и грабят от народа, те са за ограбените през целия преход българи! Два милиона сънародници са под границата на бедността и същите те, дори доста повече, живеят малко по-добре, с помощта на аптеките и бензиностанциите ни! Каквото и да приказват такива „ политици ”, обстоятелствата ги знае целият български народ! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР