снимка БулфотоСлави Трифонов и компания трябва да разберат, че да

...
снимка БулфотоСлави Трифонов и компания трябва да разберат, че да
Коментари Харесай

Луджев към Слави Трифонов: Добро образование и чужди езици не са достатъчно за добро управление

снимка Булфото

" Слави Трифонов и компания би трябвало да схванат, че да имаш положително обучение и да владееш непознати езици не е задоволително, с цел да бъдеш добър ръководещ. В международната демократична процедура има два други доста значими критерия за асортимент - единият е професионална кариера, а другият е социална биография, т.е. какво си правил в интерес на обществото ", това сподели в изявление за БНР някогашният боен министър Димитър Луджев. 

По думите му проблем на Прехода в България е, че постоянно в ръководството са се оказвали хора с прекомерно нищожни професионални и публични биографии:

" Да не приказваме за случая с Бойко Борисов, който освен няма професионална биография, само че има антиобществена биография с принадлежност към един ченгеджийски и мутренски кръг, който унищожи страната ". Димитър Луджев уточни служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков като човек с добра професионална и социална биография и дефинира като добър вид оставането му на този пост и в идващото държавно управление.

Проф. Луджев акцентира, че Има Такъв Народ би трябвало да схванат, че не те ще бъдат подвластни от поддръжката на Българска социалистическа партия, а назад - Българска социалистическа партия ще бъде подвластна, в случай че окаже поддръжка, тъй като всеки опит да се отклонят от постигнатите общи цели ще е удар по техния имидж.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР