Снимка: БулфотоСилата не е във властта. Така започва видео, качено

...
Снимка: БулфотоСилата не е във властта. Така започва видео, качено
Коментари Харесай

Слави Трифонов обяви началото на телевизията си

Снимка: Булфото

" Силата не е във властта ". Така стартира видео, качено през днешния ден в профила на шоумена и водач на партия " Няма такава страна " Слави Трифонов, с което той афишира началото в най-скоро време на малкия екран си " 7/8TV ", написа Novini.bg.

Надписът се появява на фона на фрагменти на премиера Бойко Борисов. " Силата не е в популизма ", продължава клипът и демонстрира фотоси от качването на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на черен кон. " Силата не е в парите ", афишират от " 7/8TV ", а на назад във времето някогашният началник на банкрутиралата КТБ и някогашният началник на Българска народна банка прегърнати пеят " Назад обратно, моме Калино ". " Силата не е в един човек ", продължава клипът и напомня изявлението на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, че той е инструментът на властта, който разпределя порциите на финансирането в страната. " Силата не е в една партия ", визират от 7/8 посланието ГЕРБ. " 7/8TV – силата е истина ", приключва клипът, който дава обещание " скоро! " да може да бъде гледана малкия екран.

От екипа на Трифонов към този момент отхвърлят детайлности дали малкия екран ще е единствено онлайн, или ще бъде предавана и ефирно. Очаквало се това да бъде оповестено в околните дни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР