снимка: БулфотоЩе живеем в условията на ограничения и тази учебна

...
снимка: БулфотоЩе живеем в условията на ограничения и тази учебна
Коментари Харесай

По-трудна учебна година за преподавателите, очаква Вълчев

снимка: Булфото

" Ще живеем в изискванията на ограничавания и тази образователна година ще бъде по-трудна за непедагогическия личен състав и учителите , тъй като част от тях ще се наложи да преподават в електронна и присъствена среда ".

За това предизвести просветителният министър Красимир Вълчев в утринния блок на Нова телевизия за идната образователна година.

По думите му  всяко учебно заведение ще има проект, рекомендации какви ограничения би трябвало да се съблюдават и да се превключва към образование в електронна среда . От 3 до 5 образователни дни ще належащо превключването на образованието в електронна среда.

Той е уверен, че учебните заведения са релативно безвредна среда. Всички контактни лица ще бъдат тествани и за всеки един случаи на ковид епидемиологът прави разбор на епидемиологичната среда. Никога не са задоволителни компютрите, но  имаме един честен проблем - една част от родителите нямат устройства, тъй като нямат отношение към образованието и не желаят да купят , уточни Вълчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР