Снимка: БулфотоС промерните в изборния кодекс някой услугва на президента

...
Снимка: БулфотоС промерните в изборния кодекс някой услугва на президента
Коментари Харесай

Борисов: С промерните в изборния кодекс някой услугва на президента, за да има служебна победа

Снимка: Булфото

" С промерните в изборния кодекс някой услугва на президента Румен Радев, с цел да има служебна победа ". Това съобщи министър председателят в оставка Бойко Борисов в коментар за измененията в изборното законодателство.

„ Променят Избирателния кодекс, но той не е за тия избори значим, той е значим за президентските избори, тъй че някой услугва на президента, с цел да има служебна победа. Да забележим дали ще е по този начин, някой като почне да прави с предумисъл нещо, постоянно народът го санкционира. Явно, президентът колкото и да се мотае, а той се мотае единствено заради една тематика - да си смени разпоредбите изборните за президентските избори “, сподели Борисов по време на среща с представители на туристическия бранш.
 
Пред тях той заяви, че ще бъде признат националният План за възобновяване и резистентност.

„ Утре ще приемем и проекта и ще го пратим, като желаят, то не е библия, може по-късно да се поправи, да се преписва, да се поставя, те са гъвкави документи, това е всекидневен преговор с Европейската комисия, с хората, които дават пари. Планът за подкрепяне не желаят да разясняват, нали единствено споделят - не е хубаво, добре, дайте да забележим вашия и да го съпоставим. Ето, аз извадих кабинета, споделих - това ще са министрите, това са, хората да знаят за кого гласоподават. Дават ни един министър председател, който единствено да върви и да върне мандата. Няма министри, няма екипи, няма какво ще се прави във всичките тези сфери “, разяснява министър председателят в оставка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР