Снимка БулфотоС оглед на окончателното гласуване и прегласуване на член

...
Снимка БулфотоС оглед на окончателното гласуване и прегласуване на член
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Субсидията е справедлива – нула лева

Снимка Булфото

„ С оглед на окончателното гласоподаване и прегласуване на член 64 крайният резултат е нула лв., т.е. заслужено финансиране, еднообразно финансиране на всички политически партии “. Това съобщи водачът на ДПС Мустафа Карадайъ, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Преди това при гласуването на второ четене на текстовете на бюджета за 2020 парламентът първо отхвърли предлагането на Българска социалистическа партия за 8 лева държавна субсидия за един автентичен получен глас за 2020 година След това не одобри и след прегласуване тя да бъде 1 лева

„ Това се получи вследствие на това, че през днешния ден авансово ги разобличихме в съглашателство и предотвратихме сега една голяма неправда, тъй като това, което се оферираше, обслужва единствено огромните партии – ГЕРБ и Българска социалистическа партия и ощетяваше всички по-малки и междинни партии. За това сега е еднообразно заслужено към всички и това е нула лв. “, съобщи Карадайъ.

По-рано през днешния ден водачът на ДПС заяви, че Бойко Борисов и Корнелия Нинова са се договорили ГЕРБ да не са в цялостен състав, с цел да мине предлагането на Българска социалистическа партия за 8 лева партийна субсидия на глас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР