снимка БулфотоС оглед на масовото неглижиране на наложените правила и

...
снимка БулфотоС оглед на масовото неглижиране на наложените правила и
Коментари Харесай

Заведенията искат персонала на открито да работи без маски

снимка Булфото

" С оглед на всеобщото неглижиране на наложените правила и събирането на групи без да се съблюдава отдалеченост, настояваме да отпадне условието за чиновниците ни, които работят навън, да носят маски ". Това се споделя в позиция Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България, представена от Moreto.net   .

" Вече изцяло безпредметно е и условието на една маса да стоят най-много четирима души, защото струпване на доста повече хора на дребни пространства е много честа процедура отвън заведенията. Това условие води само до загуби за сектора и понижени обороти, заради което бихме желали то също да бъде преразгледано ", написа още в нея.

" Може и да не сме разбрали, само че май коронавирусът си е отишъл. Или най-малко в България, сякаш го няма. Множество хора непрекъснато се събират на групи без да съблюдават каквато и да било отдалеченост или да употребяват маски.

" Претендираме, че следим осведомителния поток, само че не сме видели вест, че у нас към този момент няма COVID-19. Възможно е и да сме я изпуснали, тъй като неглижирането на ограниченията става все по-масова процедура. В същото време нашите чиновници са задължени да носят маски, за което постоянно сме проверявани от способените институции. Дори на открити пространства и при близо 40-гадусови жеги ", разясняват от сектора.

" Затова молим, в случай че в действителност в България към този момент няма вирус и ограниченията са отпаднали, да ни уведомите публично ", приканват от Асоциацията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР