Снимка: БулфотоРепубликанци за България е кауза, в която всеки един

...
Снимка: БулфотоРепубликанци за България е кауза, в която всеки един
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ с това ръководство не са потенциален коалиционен партньор

Снимка: Булфото

" Републиканци за България " е идея, в която всеки един би трябвало да бъде съпричастен към нея. ГЕРБ с това управление не са евентуален съдружен сътрудник. Това съобщи пред Нова телевизия Цветан Цветанов, който тази неделя ще учреди Политическа партия " Републиканци за България ", написа " Топ Новини ".

" Партията, която ще създадем, няма да бъде лидерска. Ще има един уголемен формат на изпълнителен съвет, в който да вземат участие хората със своите причини. Ще заложим на експертизата, на дейните младежи, които се връщат от чужбина или от чужбина желаят да оказват помощ на България ", добави Цветанов.

Той е безапелационен, че не е предал ГЕРБ, а партията е предала всичките си полезности, които са били  в момента на основаването й.   " Докато бях в Народното събрание, съм се противопоставял на всички недоразумения. Не позволих да мина границата и да бъда толкоз непосредствен с Борисов, че да съм съпричастен с всичко, което се случва, в това число и записите.  Винаги съм се стремял да пазя националния интерес ", сподели още някогашният втори в ГЕРБ.
" Когато изграждаш партия, не би трябвало да има връзки шеф - служащ, а да има съпричастност към една идея. Хората ми имат вяра, тъй като знаят какво съм направил. Първата офанзива против мен беше през 2010г. след поредицата от сполучливи акции, част от които приключиха с неоправдателни присъди ", сподели още той.

" Ще се явим самостоятело на избори. Една партия, която желае да предложи своите управнически решения, би трябвало да се яви независимо. Убедени сме, че ще прескочим прага и ще получим над 450 хиляди гласа на идните избори ", добави Цветан Цветанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР