Снимка БулфотоПрез последните седмици лъсна грабежът на управляващите. Това заяви

...
Снимка БулфотоПрез последните седмици лъсна грабежът на управляващите. Това заяви
Коментари Харесай

Румен Гечев: Решението е на 26 май да бъде променена системата

Снимка Булфото

„ През последните седмици лъсна грабежът на ръководещите. " Това съобщи националният представител и претендент за евродепутат от " Българска социалистическа партия за България "   Румен Гечев пред БСТВ. По думите му българските жители имат цялостно право за цялостна информация за политиците, а условията към политиците на всички места по света са доста по-високи от тези в България, написа вести.бг.

Той изрази мнение, че управлението на държавните институции в България би трябвало да бъде заменено с демократични механизми. „ При тези обстоятелства, протичащи се в България, щеше да има самостоятелни арести, свързани с демократични правила. При недоказани приходи и 8 жилища – удивително е, че българските държавни институции се вършат на безпомощни. С години няма резултат от тяхната работа “, изрази мнение Гечев.  „ Хората губят религия в държавните институции. Европейската комисия ни класира преди всичко по корупция “, означи социалистът. Той обърна внимание, че 60 на 100 от жалбите към държавните институции не намират своето продължение. „ Решението е на 26 май да бъде изменена системата “, безапелационен бе проф. Румен Гечев.

„ Ако решат гласоподавателите, мисля, че мога да бъда потребен. През европейските политики, ще работим за България “, сподели професор Гечев. Той установи още, че Европейски Съюз се развива стопански постепенно през последните 10 години, до момента в който Съединени американски щати, Китай, Япония се развиват по-бързо.
 
„ Не бива да се съгласяваме с Европа на няколко скорости и отнасяне на Южна Европа като втора употреба “, изрази мнение проф. Гечев. По думите му би трябвало да координираме предложенията си със страните, които имат сходни ползи. „ Всички страни в Европейски Съюз би трябвало да бъдат равнопоставени. През Европа нещата би трябвало да се трансформират и в България “, сподели той.  „ Длъжни сме да върнем Европа в коловозите на Европа. Трябва да се върнем към обществено обективна Европа “, заключи проф. Гечев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР