Снимка БулфотоПолзите от председателство на ЕС са огромни за България.

...
Снимка БулфотоПолзите от председателство на ЕС са огромни за България.
Коментари Харесай

Плевнелиев: С тези 9 протеста показваме, че още не сме се разделили с робската психика

Снимка Булфото

„ Ползите от председателство на Европейски Съюз са големи за България. Тогава, когато прожекторите от света са ориентирани против вас и вие сте подготвени да покажете най-хубавото от себе си, няма по какъв начин да не извлечете изгоди ”, разяснява в студиото на „ Здравей, България ” президентът на България от 2012 до 2017 година Росен Плевнелиев.

„ Някои от изгодите от българското председателство на Европейски Съюз към този момент са забележими. Ние имаме подписан контракт за добросъседство с Македония, през миналата година беше прието българско национално малцинство в Албания. Това са стратегически достижения и аз приветствам държавното управление. Ние към този момент берем плодовете на председателството ”, сподели още той и прикани:

„ Сега би трябвало да покажем най-хубавото от себе си, да се активизираме, да сложим завършек на партизанския метод и да сме обединени всички ”. 

Плевнелиев разяснява и вълната от неодобрение в този основен ден за страната ни. Според него митингите са знак за ниско доверие на жителите в институциите.

„ С тези 9 митинга демонстрираме нещо – а точно, че сякаш още не сме се разделили с робската си душeвност, че все някой различен ще ни освобождава, все някой различен ще ни взема решение проблемите ”, съобщи той.

„ Протестите са знак на ниско доверие на жителите към институциите. Много постоянно институциите в действителност не са раздавали правдивост – би трябвало да си го кажем и да подобрим нещата ”, сподели още той. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР