Снимка БулфотоПетел следи какво се случва след стрелбата в софийското

...
Снимка БулфотоПетел следи какво се случва след стрелбата в софийското
Коментари Харесай

Простреляната жена в столичното метро щяла да лети за Виена

Снимка Булфото

" Петел " следи какво се случва след стрелбата в софийското метро, при която мъж простреля жена си и се самоуби. Самоличността на простреляната жена и мъжа, който я нарани, е открита, оповестиха от Софийската градска прокуратура. Според известието мъжът е на 58 година и е с букви М.П. Дамата С.П. е на 56 г. 

На името на дамата имало закупен самолетен билет за полет до Виена в 16:05 ч. за същия ден.

Предстои изясняване на претекстовете за осъществяване на закононарушението и разпити на очевидци.

Сигналът са стрелбата е подаден през вчерашния ден в 14:18 ч. от машиниста на влакчето. Незабавно на място са били изпратени дежурни екипи на Столична дирекция на вътрешните работи. Открити са 7 гилзи и 7 проектила.

Установено е, че в региона на станция „ Летище София “ мъж създал изстрели с револвер по отношение на пътничка. По първични данни причинителят се самопрострелял смъртоносно със същото оръжие. Пострадалата жена е в тежко положение и е призната в болнично заведение, оповестяват още от СГП.

Назначени са експертизи – биологична, балистична, видеотехническа. Съдебномедицинската експертиза следва да откри повода за гибелта на М.П. и за травматичните увреждания на С.П.

Състоянието на дамата продължава да е сериозно, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР