Снимка БулфотоПетел продължава да следи какво се случва след скандалните

...
Снимка БулфотоПетел продължава да следи какво се случва след скандалните
Коментари Харесай

Миню Стайков отрече твърденията на Илчовски: Нямам сестра

Снимка Булфото

" Петел " продължава да следи какво се случва след скандалните разкрития на агробизнесмена Светослав Илчовски. „ Нямам сестра “, по този начин Миню Стайков разяснява разказаното от предприемача Светослав Илчовски. Стайков разясни, че в никакъв случай не се е виждал с предприемача и посъветва публицистите да вземат клипа и да го изгледат.

„ Ако сте задоволително умни, ще се сетите. Все някой има. “, сподели още той. Запитан дали знае за съществуване на сходно видео без значение кой е на фрагментите, подсъдимият за корист с евросредства отхвърли да е осведомен.

 

Адвокатката му Анна Попова пък посочи разминаване сред сигнала на Илчовски и времето, по което клиентът ѝ е бил в ареста. „ Доколкото разбрах, господин Илчовски приказва за 2017 година, а моят клиент е бил арестуван през септември 2018 година “, посочи юристката.

Миналата седмица пред комисията по проверка на ръководството Светослав Илчовски съобщи, че на Ивановден 2017 година е бил поканен на „ Витошко – Студена “ на имения ден на Иван Ангелов, началник на птицевъдното дружество „ Градус “.

Малко преди да пристигна министър председателят Бойко Борисов, Боян Марков от Стара Загора им посочил видео с издевателства в ареста с прочут пандизчия, който всички са гледали. На чуването на 5 май Илчовски загатна имената на Миню Стайков и Николай Банев. 

Днес Специализирания углавен съд гледа делото против Миню Стайков, написа frognews.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР