Снимка: БулфотоПетел продължава да следи какво се случва, след като

...
Снимка: БулфотоПетел продължава да следи какво се случва, след като
Коментари Харесай

Ива Митева за заплахите срещу нея: Важно е да се установи кой е поръчителят и какви са мотивите

Снимка: Булфото

" Петел " продължава да следи какво се случва, откакто мъжът, който заплаши с ликвидиране Ива Митева, бе пуснат под домакински арест.

Важно е да се откри кой е поръчал тази закана и какви са претекстовете. Това съобщи пред bTV ръководителят на Народното събрание Ива Митева във връзка отправените й закани за ликвидиране.

Тя е на мнение, че арестуваният 26-годишнен мъж не е основател.

Припомняме, по-рано през днешния ден стана ясно, че арестуваният по случая Любомир Яков ще бъде пуснат под домакински арест. Защитата е поискала съдебно-психиатрична експертиза. Според прокуратурата обаче има задоволително доказателства, че точно той е отправил смъртната опасност и ще стачкува правосъдното решение.

Сигналът за заплахата беше получен в Народното събрание в 11.40 ч. в петък.

Информацията за заплашителния мейл дойде на фона на шиканирането на законодателния процес и свадите в Народното събрание по приемането на промени в Закона за НСО, с които се лимитира кръга от охранявани лица.

Прокуратурата повдигна обвиняване на Яков в събота. Той беше разкрит от ГДБОП броени часове след заканите.

По предварителна информация мъжът е имал други сходни престъпни прояви, като една от тях е опасност да взриви гарата в селото си, написа

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР