Снимка: БулфотоПетел продължава да следи какво се случва след двойното

...
Снимка: БулфотоПетел продължава да следи какво се случва след двойното
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Шумен: Засега няма заподозрян за двойното убийство. Това е много тежко престъпление

Снимка: Булфото

" Петел " продължава да следи какво се случва след двойното ликвидиране край Шумен.

Във вила в местността " Под манастира " в Шумен са открити убити с хладно оръжие мъж и жена - на 75 и на 68 години. Това оповестиха пред публицисти шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Ялчън Расим и окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева.

Сигналът за откритите два натрупа е подаден в дежурната част на полицията в Шумен в 13.30 часа през днешния ден. В момента се прави оглед, посочи Расим, написа Novini.bg.

Маргарита Георгиева сподели, че към този момент няма обвинен. Започнато е досъдебно произвеждане, на този стадий - за ликвидиране на две лица. Освен оглед на местопроизшествието, се разпитват и очевидци. Предстоят и оперативно- издирвателни работи. Действията по следствието не престават под надзора на Окръжната прокуратура в Шумен. Касае се за доста тежко закононарушение, означи Георгиева.

Тя посочи, че в частен парцел мъж и жена, които са семейство, са открити мъртви от техни близки, откакто са получили информация, че вилата е с разрушена врата. Предстои да бъде изяснено дали е по този начин, тъй като е малко необичайно заключването ѝ, както и дали е осъществен обир. Предстои да бъде проучен и обяснен статутът на парцела, и притежателите му, добави Георгиева, която е и административен началник на Окръжната прокуратура в Шумен.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР