Снимка БулфотоОт самото стартиране на разклонението на Турски поток през

...
Снимка БулфотоОт самото стартиране на разклонението на Турски поток през
Коментари Харесай

Цветанов: Кой ще поеме отговорност за 600 млн. евро заеми за държавното дружество Булгартрансгаз? Санкциите от САЩ бяха сигурни, скоро ще има и от ЕС

Снимка Булфото

" От самото пускане на разклонението на " Турски поток " през България, експертната общественост показва увереност, че той ще попадне под ударите на наказания от страна на Европейски Съюз или/и от страна на Съединени американски щати. Второто към този момент е несъмнено, първото е въпрос единствено на време. Неясно остава само към момента кой ще поеме отговорност за към този момент взетите от " Булгартрансгаз " 200 млн. евро заем през октомври 2019г. и идния спомагателен заем от още 400 млн. евро. Така общият заем от страна на българското държавно сдружение ще възлиза на 600 млн. евро, а средствата ще са вложени в план, жертван на наказания и увеличаващ съветското въздействие в района. ", написа Цветан Цветанов във Facebook.



 

Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати утвърди единомислещо внасянето на корекция за стягане на глобите против газопроводите " Северен поток 2 " и " Турски поток " в плана за отбранителния бюджет за идната финансова година (в Съединени американски щати тя стартира на 1 октомври). Гласуването беше излъчено онлайн на уеб страницата на долната камара на законодателния орган на Съединените щати, съобщи БТА, базирайки се на международни организации.

Инициативата има за цел да затегне съществуващите наказания във връзка с съветските газопроводи " Северен поток 2 " и " Турски поток ". В края на декември предходната година президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подписа военния бюджет за настоящата финансова година, който задължава американското държавно управление да наложи наказания на двата плана.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР