Снимка: БулфотоОнези, които би трябвало да се в опозиция, са

...
Снимка: БулфотоОнези, които би трябвало да се в опозиция, са
Коментари Харесай

Инджова: Схватката между държавни и частни олигарси може да събори властта

Снимка: Булфото

" Онези, които би трябвало да се в съпротива, са в тима на държавното управление, коронавирусът е идеалният шанс на ръководещите да показа дейностите си като животоспасяващи. Така че битката сред държавни и частни олигарси може да е положително позволение на проблема ". Това сподели пред БНР Ренета Инджова, длъжностен министър-председател в интервала октомври 1994 - януари 1995 година - първата жена министър председател на България, в отговор на въпроса дали Васил Божков може с информациите, които огласява, да събори кабинета " Борисов 3 ". 

По думите ѝ до момента в който не се стои на " нивото на правните нарушавания ", нещата ще се позволяват по пехливански:

" Въпросът с политическата отговорност в България не стои. Тя се носи от медийната сфера, която прави чадър, от правоохранителната система, която изборно осъществя справедливостта. Води се по изказвания на премиера, който се отнася към хората с най-ругателни думи ", написа abcnews.bg.

Tя разяснява, че Националния действен щаб би трябвало да се загрижи за провалите върху душeвността на хората. Тя още веднъж настоя да се махне политическото въздействие върху лекарите.

" Имаме да убедим света, че данните, които изнасяме по Covid-19, са достоверни. Съветът, който написа отчет от 400 страници, и го засекретиха. Има да се отговори на въпроса какъв защитен модел е подхванала страната. Светът желае да види какъв брой дейно сме приложили един модел. По този модел докторите нямат единодушие между тях ", сподели още Инджова.

Според нея във връзка с обсега и във връзка с ограниченията има разминаване: " Най-голямото доказателство за това се оказаха, че най-защитените гнезда, каквито би трябвало да бъдат лечебните заведения, са оказаха пробити. Явлението и ограниченията не са зацепени задоволително ".

Инджова посочи, че е изтърван шансът да се промени досегашният ни стандарт на мислене в стопанската система без изразени прерогативи, а " се закачаме за ишлемета и аутсорсване на бизнеси " - все неща, които в този момент са коренно несъстоятелни и няма да могат да бъдат продължени.

" От ресторантския и хотелския бизнес тръгнахме да вършим пазарна стопанска система, евентуално и там ще приключим ", съобщи Ренета Инджова и посочи, че това е сферата, обслужваща прането на пари и разпределението в бизнесите. 

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията .

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР