Снимка: БулфотоНе смятаме, че предложените министри отговарят на този висок

...
Снимка: БулфотоНе смятаме, че предложените министри отговарят на този висок
Коментари Харесай

Мая Манолова: Тези министри не отговарят на този висок стандарт, който гражданите очакват

Снимка: Булфото

" Не считаме, че препоръчаните министри дават отговор на този висок стандарт, който жителите чакат ". Това разгласи ръководителят на парламентарната група на „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова в Благоевград.

Както през вчерашния ден ПГ на „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ съобщи - поели сме ангажимент към хората от митингите, че ще има държавно управление на смяната, което ще демонтира едноличния модел на Борисов и ще се заеме със правосъдната промяна, изясни Манолова.

Тези комплицирани задания могат да бъдат направени от министри с безспорна професионална и гражданска биография. Не считаме, че препоръчаните министри дават отговор на този висок стандарт, който жителите чакат, безапелационна е Манолова.

Освен това, ние настоявахме за сключване на съглашение с ясни задължения и ясна, обществено декларирана и подписана гаранция, че държавното управление няма да бъде нагледно казано, заслон за подмолни игри, добави тя.

Няма никаква диалогичност и никакъв явен ангажимент, че Движение за права и свободи и ГЕРБ ще бъдат трайно изолирани от властта и ръководството. Поради това нашата ПГ взе решението, че няма да поддържа кабинет, препоръчан от " ИТН ", добави Манолова.

Тя разяснява още, че би трябвало да бъде разисквано дали е допустимо образуването на държавно управление от специалисти, което да може да предприеме неотложните задания като Плана за резистентност и развиване, актуализацията на бюджета, покачването в цените на тока и водата.

Нека да мине гласуването на следващия ден, в което всяка партия ще се дислоцира къде стои. Вече топката е при президента - на кого ще връчи мандата, сподели още Манолова.

Още на 13 юли ние казахме, че решението е служебният кабинет и служебните министри, които българските жители утвърждават, да бъдат в основата на едно експертно, или техническо държавно управление, счита Манолова.

От самото начало сме протегнали ръка за партньорски диалози с Има Такъв Народ и " Демократична България ", нашето държание е като към сътрудници, като към другарски обединения, с които бяхме дружно на митингите. Няма никаква причина да сме трансформирали нашето мнение, просто методът, по който протекоха диалозите и неналичията на гаранция, че Движение за права и свободи и ГЕРБ ще бъдат надалеч от властта, не даде опция първият мандат да бъде осъществен. Ние оставаме с протегната ръка и с партньорски, уважителни усеща, безапелационна е Манолова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР