Снимка: БулфотоНе приемам медиците да живеят в страх, защото някой

...
Снимка: БулфотоНе приемам медиците да живеят в страх, защото някой
Коментари Харесай

Шефът на БЛС: Лекари, не приемайте хора, които преди няколко дни са ви наричали невежи конспиратори

Снимка: Булфото

" Не одобрявам медиците да живеят в боязън, тъй като някой се подиграва със обстановката и не има вяра в ковид ". Това съобщи в ефира на " Нова телевизия " ръководителят на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров.

" Колкото и да звучи нечовешко - лекари, вие не сте жертвени агнета! Няма потребност да приемате хора, които преди няколко дни са ви наричали невежи и конспиратори! Достатъчно мълчахме на тематиката митинги, с цел да не изглеждаме политически насочени. То не беше горене на маски, то не беше насмешка към лекарите. Няма да продължим да бъдем упреквани. Когато запушиш системата, не може да очакваш, че тя ще работи добре ", безапелационен е Маджаров. И добави, че от БЛС поддържат изцяло препоръчаните ограничения от министъра на опазването на здравето.

„ Ясно е, че единствено със съзнание няма да стане. Разум няма нито в обществото, нито във властта. Ако в този момент не се одобряват предложенията на министъра, това значи, че одобряваме медиците тъкмо като жертвени агнета ", разясни той.

" Утре ще дадем конференция. Преди повече от месец и половина чухме решението на Министерски съвет, че ще вършат PCR проби на персоналните лекари, тъй като са на първа линия. Ние го бяхме предложили в края на август. От тогава до момента нищо не се промени ", сподели още Маджаров, съобщи Гласове.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР