СНИМКА: БУЛФОТОНе е тайна за никого, че нашите партньори (от

...
СНИМКА: БУЛФОТОНе е тайна за никого, че нашите партньори (от
Коментари Харесай

Директорът на БАБХ: В Европа много добре са знаели какво се случва на Капитан Андреево

СНИМКА: " БУЛФОТО "

" Не е загадка за никого, че нашите сътрудници (от Европейския съюз) също следят доста деликатно какво става. Коментирали сме доста пъти Шенген и за какво все не ни се случва. Нали разбирате, че за " Капитан Андреево " партньорските служби, изключително на по-големите страни членки доста добре са знаели какво се случва, кой го прави това нещо, кои са въвлечените лица. " Това разяснява изпълнителният шеф на БАБХ проф. Христо Даскалов в ефира на Българска национална телевизия.

Агенцията по сигурност на храните сезира прокуратурата и ГДБОП поради откритите фрапантни нарушавания при контрола на граничния пункт " Капитан Андреево ", осъществяван в последните 10 години от частна компания.

" Малко забавихме представянето на данните, с цел да съберем нужните доказателства - всичко, което имаме като протоколи, получено до 20 май. В дадения случай ние приказваме за компрометирани колета за проби от нашата референтна лаборатория. Всичко е потвърдено - тези числа, които ние дадохме, почиват на ясни документи, които могат да бъдат показани ", изясни проф. Даскалов.

Днес ще продължи представянето на документи пред прокуратурата, ГДБОП и други способени органи.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР