Снимка: БулфотоНа втори септември България преживя ден на насилие. Изключително

...
Снимка: БулфотоНа втори септември България преживя ден на насилие. Изключително
Коментари Харесай

Радев към МВР: Защо бяха допуснати провокатори в Триъгълника на властта на протеста?

Снимка: Булфото

" На втори септември България претърпя ден на принуждение. Изключително съм угрижен за здравето на жителите, както и за здравето на служителите на реда.

В тази връзка обществото ни чака редица отговори. Защо бяха позволени провокатори в Триъгълника на властта, чиято сигурност е обезпечена от полицията и жандармерията. Здравето на жителите и служителите на реда беше изложено на риск от необезпокоявани за дълго време дейности на провокатори и има ли информация какви са тези хора. Били ли са проведени, кой ги е изпратил и т.н ". Това сподели президентът Румен Радев на среща със службите, по отношение на насилието против протестиращи на втори септември, написа Евроком.

Радев попита за какво органите на реда приложиха брутално принуждение към жители, голямо част от които нямат нищо общо с провокаторите. Също за какво се атакува публицист, който неведнъж се легитимира и не предизвика със своите дейности. " Има и фрагменти на потребление от служителите на реда на нерегламентирани полицейски средства, като боксове да вземем за пример ".

Президентът попита и за проблема към студента Евгени Марчев, който беше набит още при започване на митингите и дали има осъдени.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР