Снимка: БулфотоМеждународната общност трябва да преподаде суров урок“ на Израел

...
Снимка: БулфотоМеждународната общност трябва да преподаде суров урок“ на Израел
Коментари Харесай

Ердоган към Путин: Израел заслужава суров урок

Снимка: Булфото

" Международната общественост би трябвало да преподаде „ недопечен урок “ на Израел за метода, по който се отнася с палестинците ". Това е съобщи турският президент Реджеп Ердоган към съветския си колега Владимир Путин, написа The Times of Israel, като се базира на известие от Дирекцията за връзки на турското президентство, в което се споделя, че двамата водачи са говорили по телефона в сряда за ескалацията на напрежението към Ерусалим.

В изказването се споделя, че Ердоган акцентира нуждата „ интернационалната общественост да даде на Израел недопечен и възпиращ урок “ и упорства Съветът за сигурност на Организация на обединените нации да се намеси бързо с „ решителни и ясни послания “ към Израел. Според известието, също така Ердоган е предложил на Путин да се обмисли концепцията за изпращане на интернационалните миротворчески сили за отбрана на палестинците.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР