снимка Булфото“Кризата засяга всички, но постигаме чувство за справедливост. Самите

...
снимка Булфото“Кризата засяга всички, но постигаме чувство за справедливост. Самите
Коментари Харесай

Деница Сачева: Поели сме ангажимент да не се увеличават данъците

снимка Булфото

“Кризата визира всички, само че реализираме възприятие за правдивост. Самите хора с високи приходи също желаят да разчитат на поддръжка от страната, защото рецесията визира всички. Ще реализираме възприятието за правдивост и че страната е на всички. Ще имаме резултати, свързани с по-голямо ползване, а и данъкоплатците ще почнат да се обезпечават на действителните си приходи “. Това сподели министърът на труда и обществената политика Деница Сачева пред Българска национална телевизия.

Правителството реши през днешния ден, че заложи в бюджета за идната година всички фамилии с деца, без значение от приходите на родителите, да получават всеки месец детски надбавки.

Сачева повтори, че оптималният застрахователен приход няма да се усилва. " Увеличаването на оптималната пенсия не е наложително да е обвързано с увеличението на оптималния застрахователен приход. Поели сме ангажимент да не се усилват налозите. Предложението на министерството ще бъде да не се усилва минималният осигурителни приход следващата година ", изясни тя.

Деница Сачева сподели още, че добавката от 50 лв. за пенсиите ще остане до месец март, тъй като е обвързана със зимния сезон, а се чака по-трудна зима.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР