Снимка БулфотоКолко дисциплинирани са българите, когато отиват в чужбина! А

...
Снимка БулфотоКолко дисциплинирани са българите, когато отиват в чужбина! А
Коментари Харесай

Борисов: Колко дисциплинирани са българите, когато отиват в чужбина

Снимка Булфото

„ Колко дисциплинирани са българите, когато отиват в чужбина! А ние когато поискахме информативна декларация по КПП-тата, какъв звук беше! А в този момент Гърция като вкара електронните заявления, нищо никой не сподели, почтително си ги попълнят. Ние желаеме да държим хората, които ще пътуват, осведомени “.

Това съобщи при започване на днешното държавно съвещание министър председателят Бойко Борисов, написа tribune.bg .

Той разяснява и последното предизвестие на Световната здравна организация, че следва утежняване на рецесията с ковид.

„ Вчера СЗО отново ни уплаши доста. Съжалявам, че в тези месеци толкоз пъти се менят позициите – със, без маски. Ние следваме протоколите на СЗО. Вчера споделиха, че най-лошото занапред следва в условия, в които страните търсят разхлабване на ограниченията и връщане към естествения живот “, съобщи министър-председателят.

Той заяви, че над 300 хиляди работни места са били избавени по мярката 60 на 40.

„ Днес ще желая да подкрепите нов дизайн за мярката 60/40 – до момента по нея сме платили към 130 милиона лв. безплатно и сме запазили 160 хиляди работни места в близо 9 хиляди предприятия. Има подадени към 17 хиляди заявки по мярката за към 300 хиляди служащи. Помогнали сме на микро, дребни, междинни и огромни компании – има и една с 2800 души служащи “, съобщи Борисов пред министрите.

Новата мярка ще работи до 30 септември и ще резервира 300 хиляди работни места, ще ни коства милиард от бюджета.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР