Снимка БулфотоКато президент няма да си позволя да коментирам съдебно

...
Снимка БулфотоКато президент няма да си позволя да коментирам съдебно
Коментари Харесай

Румен Радев за Полфрийман: Никой да не се меси в работата на съдебния състав

Снимка Булфото

„ Като президент няма да си разреша да разясня правосъдно решение, но искам да прикани - никой, било то от вън или от вътре на системата, да не се меси в работата на правосъдния състав “. 
Така президентът Румен Радев разяснява проблема към предварителното освобождение на австралиеца Джок Полфрийман, наказан у нас за ликвидиране, съобщи Дарик.

Очаква се скоро Върховният касационен съд (ВКС) да се произнесе по настояването на основния прокурор за обновяване на делото за освобождението му. Междувременно ръководителят на ВКС Лозан Панов разгласява позиция на уеб страницата на правосъдната институция, в която прикани приканва на процедура подчинения му съдийски състав да побърза с решението по делото, а вътрешния министър – да освободи Джок Полфрийман от мигрантския център в Бусманци.

Вчера Полфрийман напусна общежитието и самичък разгласи, че ще остане при свои другари в София. Той обаче ще би трябвало да се явява всяка седмица в несъмнено районно ръководство на МВР до привършване на всички правосъдни процедури против него.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР