Снимка: БулфотоКатастрофира правосъдието, катастрофира и пострадалата. Е и аз имам

...
Снимка: БулфотоКатастрофира правосъдието, катастрофира и пострадалата. Е и аз имам
Коментари Харесай

Цацаров за делата Боршош и Семерджиев: Правосъдието катастрофира

Снимка: Булфото

„ Катастрофира правораздаването, катастрофира и потърпевшата. Е и аз имам право на мнение -- катастрофира правораздаването ”.

Това разяснява през днешния ден основният прокурор Сотир Цацаров във връзка провалените каузи в Специализирания съд, написа Флагман.бг.

Едното против някогашния шеф на НДК Мирослав Боршош, който бе обвинен за непозволено изразходвани средства, близо 3,5 милиона лв. за ремонта на  НДК. А съдът реши, че има основни нарушавания в обвинителния акт – липса на обстоятелства за някои от обвиняванията, както и с какъв брой тъкмо е ощетен бюджетът на НДК и приключи делото.

Второто дело против някогашния здравен министър от служебноито държавно управление Илко Семерджиев, който беше обвинен и оневинен за насила.
Той беше обвинен, че е заплашвал с уволняване шефа на Агенцията по медикаментите доцент Асена Стоименова.

Все отново Цацаров оправда Специализирания съд: „ Години бяха нужни, с цел да се стигне до извод,, че Софийски градски съд не е допустимо да се оправи с делата. Дайте няколко месеца на Спец съда, с цел да може да се вършат такива оценки ”. Цацаров даде образец с делото против някогашния здравен министър Петър Москов, че ще стартира.
„ За съда или положително или нищо ”, сподели Цацаров.

Той разяснява и делото против КТБ и някогашния шеф Цветан Василев, който е в Сърбия.
Дали има сърбско поданство Цацаров сподели, че не знае, само че няма спънки даже и да има делото против него да продължи по същия метод.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР