Снимка БулфотоКъм момента ние сме в обема, в който държавата

...
Снимка БулфотоКъм момента ние сме в обема, в който държавата
Коментари Харесай

Цитат на деня: Няма непропорционална диспропорция с ограничаването на правата

Снимка Булфото

" Към момента ние сме в размера, в който страната би могла да се отклони без да нарушава тези (гражданските) права. Към момента не сме в съществено отклоняване, в сериозна непропорционална диспропорционалност по отношение на тази обстановка на изключителното състояние "

Така правосъдният министър Данаил Кирилов оцени пред Би Ти Ви степента, в която с изключителното състояние се лимитират някои цивилен права в България. " По нашия разбор, който е сериозен, акуратен, изчерпателен и изследва практиката на Европейския съд (по правата на човека) в дребното случаи, при които е имало дерогации, ние стигнахме до заключението, че несъмнено има известно ограничение на правото на свободно напредване поради карантинните ограничения ", сподели той, представен от Дневник .

Заради това правосъдното и външното министерство към този момент са подготвени от седмица с отчет пред Министерския съвет, който да утвърди мандат за " вероятно за нотификация с разновидности вероятно за дерогация ". Става дума за обявено от министъра по-рано желание да се желае нотификация за дерогация на използването на Европейската спогодба за отбрана правата на индивида.

" Консолидирахме се, че не се нарушават три, четири или пет неосновни права, а бихме могли да имаме терзание, че би могло да има отрицателна реакция вероятно за правото на напредване, само че то не е главно право ", сподели той.
За внасянето на отчета двамата министри изчакват дали в хода на епидемията ще се наложи въвеждането на свръхограничения. Ако се реши отчетът да бъде импортиран в Министерския съвет, ще го получат и медиите.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсич
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР