Снимка БулфотоИзпълнителната власт упражнява влияние върху прокуратурата. Мислите, че се

...
Снимка БулфотоИзпълнителната власт упражнява влияние върху прокуратурата. Мислите, че се
Коментари Харесай

Нинова: Мислите, че се страхувам от това изречение ли? Не се страхувам. ГЕРБ упражнява влияние над прокуратурата и отмъщава за Кумгейт, магистрали и къща в Барселона

Снимка Булфото

" Изпълнителната власт упражнява въздействие върху прокуратурата. Мислите, че се опасявам от това изречение ли? Не, не се опасявам. В този случай считам, че работят дружно ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи Клуб Z.

Така тя разяснява повдигнатите от прокуратурата обвинявания против Елена Йончева за присъединяване в скица за пране на пари - 600 хиляди лева, присвоени от КТБ.

" Действията на прокуратурата в този случай идват в отговор на съответни следствия на Елена Йончева против властта - ограда, " Кумгейт ", автомагистрали, къща в Барселона... Двете неща са свързани. Едно е започване на досъдебно произвеждане против някого, друго е покачване на обвинявания против човек, който година и половина се занимава с изваждане на корупционни практики във властта. За проверяваща публицистика не си припомням да е имало различен случай на углавен развой ", поясни Нинова.

За повторно в последните дни Нинова прав текст насочва сходни обвинявания против прокуратурата.

Преди нея това стори и депутатът Антон Кутев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР