снимка БулфотоИскам от вас, БЛС и авторитетите в медицината да

...
снимка БулфотоИскам от вас, БЛС и авторитетите в медицината да
Коментари Харесай

Борисов към здравния министър: Покани медиите в интензивните да снимат, да се види

снимка Булфото

" Искам от вас, БЛС и престижите в медицината да излязат и да кажат експертното си мнение. Тъй като от на следващия ден ще влезе в действие ваша заповед, желая категорично да подчертая, би трябвало доста тъкмо да се опише и изясни на хората: Когато си върви самичък по улицата, когато си кара колелото, когато е в парка, когато е навън и няма скупчване на хора, не е належащо да носи маска. Ако желае, по негово предпочитание, да носи, само че ние не го задължаваме. " Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на съвещание на Министерски  съвет, представен от.

 

Там където има скупчване на хора, където е потвърдено, че слюнка или секрет близо 9 часа може да стои на кожата и да те болести, изисквайте да се носи маска. Много ясно, с доста пояснения и образци ", каза Борисов по време на съвещание на Министерски съвет. 

" Покани ги медиите, отворете интензивните отделения и покажете в какво положение са сега. Да видят хората с очите си и да видят има ли ги. Такива тайни теории се пускат, че човек не знае какво да каже ", сподели още той. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР