Снимка: БулфотоИ Борисов спечели изборите, и БСП ги загуби. Двете

...
Снимка: БулфотоИ Борисов спечели изборите, и БСП ги загуби. Двете
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Българите не заслужават друго, освен управление на ГЕРБ

Снимка: Булфото

„ И Борисов завоюва изборите, и Българска социалистическа партия ги загуби. Двете изказвания са правилни. Причините са в народопсихологията “, съобщи водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева пред БНР.

Според нея българският народ не санкционира лъжци и крадци, толерира ги и този извод не се крепи единствено на обичайна поддръжка към Борисов и ГЕРБ, а и по поддръжката за лъжци и крадци, които „ на всички избори се явяват “, и уточни Марешки и Иванчева, като такива образци.

„ Българинът счита, че който е във властта би трябвало да краде наложително и който не краде е малоумен “, разяснява тя в предаването „ 12+3 “ по стратегия „ Хоризонт “.

По думите ѝ българинът не санкционира крадците, тъй като желае да е на тяхно място.

Като някогашната депутатка от Българска социалистическа партия Дончева разяснява тактическите неточности в акцията на социалистите.

„ Всички дефицити през днешния ден в Българска социалистическа партия са от времето на Станишев. Там от дълго време се отстраняват хора с лидерски качества - освен на „ Позитано “, само че и по места ", уточни тя.

Според нея в Българска социалистическа партия няма фигура, която да размени Корнелия Нинова, тъй като селекцията, която беше направена - да изтласка напред единствено млади и неопитни хора, не разкрива водач измежду тях.

„ Българите не заслужават друго, с изключение на ръководство на ГЕРБ, тъй като ние сме врагове на самите себе си! “, безапелационна беше тя.

Дончева разяснява европейските резултати от евровота.

„ Европеецът пренебрегва тези, които биха сложили под заплаха парите, идващи от Европейски Съюз и желае да се намести в тези пари. Евроскептичните обединения бяха пренебрегнати от гласоподавателя “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР