Снимка БулфотоФронтекс да го направим 20 000 души, да имаме

...
Снимка БулфотоФронтекс да го направим 20 000 души, да имаме
Коментари Харесай

Борисов: Ако Манолев беше споделил с мен за инцидента, щеше да стане министър

Снимка Булфото

" Фронтекс да го създадем 20 000 души, да имаме граничен корпус, да може да изпращаме хора при страните, които не се оправят, да може да се оправяме с мигрантите. Единствените, които сме изразили ясна позиция, сме ГЕРБ по отношение на Орбан и Унгария. БСП пред Европейски Съюз не споделиха нищо, най-лесно е да се хвърли всичко върху нас, разяснява от Залцбург министър председателят Бойко Борисов, написа Блиц.

 

" Аз доста почитам г-с Сидеров, Симеонов и Каракачанов и нощес след госпожа Нинова като видях, че дават изявленията - първо кой дава изявление след 22. Това, което се реши на съвета, беше, че в случай че в миналото когато се задейства такава процедура ние като държавно управление заставаме зад Орбан.  " Има толкоз по комплицирани, външни врагове. Сега Тереза Мей ни изяснява за Скрипал и за химическото оръжие ", добави Борисов. 

" Аз тъй като през цялото време кандидатурата на Александър и промяната му - напълно аз съм я движил тая работа. Той някои неща не беше споделил с мен. Не желая още с назначението това да бъдат първите въпроси, които ти задават в малкия екран. Той ми изясни за злополуката, за случая с прокурорите, аз го извиках и го попитах - за какво не ми сподели. Щях да кажа - има такава и такава преживелица, почтен е, ще обясня. Ако беше споделил, щеше да остане. Щяхме да разбираем ", разяснява Борисов случая с кандидатурата на Александър Манолев за министър и отказването му от поста, оповестява " Канал 3 ". За мен е безразлично дали ще ни пратят фронтекст или не, тъй като няма какво да крием. въпросът е че в случай че стартират да идват 100-200-300 хил, мигранти, би трябвало да пристигна този корпус, тъй като би трябвало готовност.От:Елиобявил съм се за поддръжка за работа с Африка, както съглашението с Турция работи и България е добре - по този начин е значимо другите страни - Италия, Португалия, Гърция да има поддръжка на границите.В Бъллгария това което сме споделили, сме потвърдили. Това са голи приказки в лицето на Нинова и президента, а ние от ГЕРБ - са дейности. Партията на Нинова са дали своят вот срещу Орбан и Унгария, а упрекват мен.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР