Снимка БулфотоДобре е да ни е срам, защото 11 години

...
Снимка БулфотоДобре е да ни е срам, защото 11 години
Коментари Харесай

Бабикян: Дава се повече възможност ГЕРБ да поеме дъх и Борисов да се усмихва

Снимка Булфото

" Добре е да ни е позор, тъй като 11 години се нагледахме на нахално ръководство. Надяваме се на следващия ден юристите да вземат някакво решение, с цел да продължи Народното събрание работата си. Това сподели за " Денят ON AIR " депутатът от " Изправи се БГ! Ние идваме! " Арман Бабикян и добави: " Известно време се опитваха да скрият НСО и като видяха, че не им се отдава, взеха решение да си тръгнат ".

По думите му, в случай че имаше дълго работещ кабинет, щеше да се свърши повече работа.

" Въпросът е кой нападна нон-стоп. Според мен този бутон се натиска от хората, които държаха властта до оня ден. Докато се водят разногласия за по-красиви очи, се блокира единствената институция, която е законно определена ", уточни Бабикян за Bulgaria ON AIR.

И означи, че сега се води диалог за това кой е по-виновен и по-малко отговорен за това, че е счупена вазата, а не че можем да съберем цветята в нея.

" Грешка несъмнено има и в двете страни. Всяка група, която беше създадена, беше услуга за джипката. Дава се повече опция ГЕРБ да поеме мирис и Борисов да се усмихва. Отговорността постоянно е на мощния, да си мощен значи да можеш да правиш съчетания. Изтърпяхме се един различен с доста тъга, с цел да произвеждаме смяна ", разяснява още Арман Бабикян.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР