Снимка БулфотоЧувствам се като птичка, по която стрелят с оръдие.

...
Снимка БулфотоЧувствам се като птичка, по която стрелят с оръдие.
Коментари Харесай

Мейзер се чувствала като птичка, по която стрелят с оръдие

Снимка Булфото

„ Чувствам се като птичка, по която стрелят с оръдие. Не съм отговорна за гибелта на брачна половинка си. Не съм умъртвила човек, не е допустимо това да се случи ”, съобщи през сълзи Анита Мейзер пред Върховния касационен съд, представена от  „ 24 часа ” .

``
реклама

Тя упорства да бъде анулирана или понижена наложената й от Апелативния съд във Варна ефикасна присъда. На втора инстанция миската получи 3 години затвор за убийството по несъобразителност на брачна половинка й Николай Димов и за предложение на рушвет на служител на реда.

„ Аз и детето ми се чудим къде да се скрием ", сподели още Мейзер. По мотив на обвиняването за рушвет тя добави, че не е предложила подобен, а когато служителите на реда й купили вода, тя дала 50 лева, с цел да си я заплати.

„ Аз съм доблестен човек, само че всичко се опорочи ”, настоя Мейзер.

Накрая на защитното си изявление тя се разплака и изясни, че е била доста шашната след гибелта на брачна половинка си и кой каквото я предиздвикал да каже, щяла да го каже. Анита Мейзер изясни, че не е допустимо някой принудително да постави свински опашки на мъжа й. Димов умря при опит да се отвърже от свински опашки при заснемате на клип, проявяващ силата му. 

Прокуратурата желае делото да бъде върнато за ново разглеждане и Мейзер да получи по-голямо наказване. Съдът ще реши дефинитивно до месец.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР