Снимка: БулфотоЧовекът с вдигнатата ръка и свит юмрук иска оставка

...
Снимка: БулфотоЧовекът с вдигнатата ръка и свит юмрук иска оставка
Коментари Харесай

Красимир Велчев, ГЕРБ: 150 самолета Ан-2 са разпродадени за по 2000 лв. Яхти са продавани за по 5000 лв. Разпродавали са ги на кило за желязо

Снимка: Булфото

„ Човекът с вдигнатата ръка и сгънат пестник желае оставка на държавното управление, оставка на Народното събрание, оставка на основния прокурор. Иска цялата власт в свои ръце. След тези оставки той може да разгласи изключително състояние и изборите да се отсрочат за пролетта, а за какво не и да се проведат дружно с президентските с претекста, че ще излязат по-евтино. Така ще трансформира България в президентска република “.

Това предизвести членът на изпълнителната комисия на ГЕРБ и зам. началник на парламентарната група Красимир Велчев по Българска национална телевизия.

Той упрекна Радев за войната сред институциите, поради която нямало по какъв начин същите тези институции да бъдат мощни. " Целта ни не е да се задържим във властта, а да осигурим успокоение в страната. Не може просто по този начин да подадем оставка, без да предвидим какво ще се случи. Единственото решение е разговор сред институциите, само че по какъв начин да се организира, откакто той безусловно се отхвърля от страна на президента. Няма по какъв начин да се съществува мощна страна без мощни единни институции ", сподели Велчев, написа standartnews.com.

Визирайки обвиняванията в корупция депутатът зададе въпроса къде е бил някогашният началник на Военновъздушни сили и сегашен държавен глава, когато преди години са били разпродадени 35 летища и 40 морски бази за по 35 стотинки за квадратен метър. „ Защо не са реагирали на разграбването на армията? 150 самолета Ан-2 са разпродадени за по 2000 лева Яхти са продавани за по 5000 лева Разпродавали са ги на кило за желязо. Разполагам с документи “, възмути се членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Той засегна и тематиката за великодушното финансиране на митингите, откакто ден по-рано шефката на Народно събрание Цвета Караянчева разгласи, че мафията стои зад това. „ През последните два месеца, не чух никой от президентството да изкаже мнение или отношение за Васил Божков и Цветан Василев, приказват за мафията, само че не загатват имена. Така не се гради политика, да уточни кой е мафията, кои са мафиотите в Народното събрание “, съобщи Велчев и добави, че всички са наясно кои олигарси стоят зад това финансиране. Той обърна внимание и на обстоятелството, че офанзивите са станали извънредно злобни, откакто от знакови фигури е била потърсена наказателна отговорност и знакови фамилии са били прибрани зад решетките. А самият хазартен необут Васил Божков избягал в чужбина, откакто очевидно осъзнал, че ще е идващият.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР