Снимка: БулфотоЧаст от енергията на протеста започна от Росенец. Това

...
Снимка: БулфотоЧаст от енергията на протеста започна от Росенец. Това
Коментари Харесай

Методи Лалов: Брътвежите на Борисов омръзнаха на всички

Снимка: Булфото

" Част от силата на митинга стартира от Росенец ". Това сподели пред телевизия Евроком някогашният арбитър и общински консултант от Демократична България Методи Лалов.

" Този митинг има генезиса си и в безобразията, които Борисов над 10 години прави с страната. На хората явно към този момент им е отвратително. На улицата търсим справедливостта, която не намираме в институциите ", разяснява Лалов, написа обстоятелства.бг.

Според него е неуместно забъркването на Демократична България и името на Христо Иванов с Маджо.

" Не намирам никакво съображение да бъдат прехвърляни връзки, които има Борисов с Маджо на Христо Иванов ", сподели той.

" Не чакам нищо свястно от този човек. Неговите бръщолевения от дълго време омръзнаха на хората. Борисов е потвърдено компроментиран. Смислено решение би било, в случай че той подаде оставка ", безапелационен е някогашният арбитър.

По думите му митингът е обединен и разделяне сред протестиращите на лагери не се следи.

" Може би има някакво предпочитание за лидиране на митинга, само че не и от страна на Демократична България. Няма нищо ужасно, в това което се случва ", счита общинският съдветник.

Методи Лалов е на мнение, че всички акции на Гешев до момента са " биберон ".

" Гешев е полицай на квартално равнище. За подобен е обучаван, подобен му е личностният и професионален потенциал. Щеше да е хубаво да ни изненада прелестно, само че той ни изненада още по-неприятно. Очаквахме да е елементарен и нападателен, той се оказа още по-прост и още по-агресивен ", добави общинският консултант.

Личната му позиция е, че президентът Румен Радев е потопен зад сянката последните дни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР