Снимка: БулфотоБСП ще казва, ГЕРБ ще показва - така депутатът

...
Снимка: БулфотоБСП ще казва, ГЕРБ ще показва - така депутатът
Коментари Харесай

Ето как Георги Марков очерта политическата 2019 г.: БСП ще казва, ГЕРБ ще показва

Снимка: Булфото

" Българска социалистическа партия ще споделя, ГЕРБ ще демонстрира " - по този начин депутатът Георги Марков очерта в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия политическата вероятност у нас през тази година, когато предстоят два типа избори - за Европарламент и за локални органи на властта.

Що се отнася до вероятностите за нов Европарламент, Марков предвижда сложни избори както за ПЕС, по този начин и за ЕНП. Той обаче не изключва в след изборите там да попаднат представители на крайни, популистки партии от европейските страни. Марков не утвърждава " размиването на граници " сред ЕНП и ПЕС посредством съдружни ръководства, както в Германия и в други страни, защото това би отслабило възможностите за победа на ЕНП. Въпреки това той се надява, че през май ЕНП ще победи.

Георги Марков напомни и триумфите на държавното управление в построяването на инфраструктурата - автомагистрали, втори мост на Дунав, спортни зали в огромните градове на страната, градинки, спортни уреди, метрото, " на което се возят и социалистите ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР