снимка БулфотоБорисов се сгромолясва и в падението си се опитва

...
снимка БулфотоБорисов се сгромолясва и в падението си се опитва
Коментари Харесай

Манолова: Борисов се сгромолясва и се опитва да повлече всички около себе си

снимка Булфото

" Борисов се сгромолясва и в падението си се пробва да повлече всички към себе си. Проблемът на Борисов не е с мен или с водачите на митингите, а е с българските жители, които към този момент не желаят да бъдат ръководени по този мутренско-мафиотски метод ". Това сподели пред БНР лидерката на " Изправи се България " Мая Манолова. Според нея всички политически планове, които ще се явяват на идващите избори, би трябвало авансово да заявят дали ще вършат коалиция с ГЕРБ и дали ще създадат проверка на ръководството на Бойко Борисов.

По думите на Манолова общото изпитание на жителите е да се стигне до оставка на държавното управление и да има предварителни избори:

" Бойко Борисов не мисли за българските компании и за народа. Мерките на държавното управление са стигнали едвам до под 5% от компаниите. От 500 млн. лева обещани безлихвени заеми - раздадените са едвам 9 млн. лв. ".

В предаването " 12+4 " Манолова разяснява, че за машинното гласоподаване се изричат доста неистини:

" Защо представителите на всички партии в ЦИК бездействат към този момент една година. Текстът в Изборния кодекс е в действие от август предходната година, че на всички избори, след локалните избори, би трябвало да има машини ". 

По думите ѝ те саботират машинното гласоподаване и честните избор:

" Народът няма да одобри манипулиран избор. Няма по какъв начин да има почтени избори без машинно гласоподаване. Ключово значимо е и отстраняването на Михаил Константинов от " Информационно обслужване ", в случай че желаеме да има почтени избори, изключително в случай че желанието на Томислав Дончев е машините да бъдат сертифицирани от  " Информационно обслужване ".  

Манолова разгласи, че разполага с информация, че документацията за поръчката за машини за гласоподаване е подготвена и тя би трябвало да бъде оповестена:

" Нужен е един месец софтуерно време, с цел да завърши процедурата и да бъде определена фирма-изпълнител. Така че има време. Вече се организираха евроизбори с 3000 машини. Питам Томислав Дончев - по какъв начин тогава  бяха взети чартърен, а в този момент? ". 

Според нея могат да бъдат взети чартърен машини от Белгия, която разполага с 30 хиляди машини: " Би могло българското държавно управление да договаря с белгийското ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР