Снимка БулфотоБегом и ходом марш можеш да нареждаш единствено на

...
Снимка БулфотоБегом и ходом марш можеш да нареждаш единствено на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова след призива на Радев депутатите да си дарят и мартенските заплати като него: Бегом ще казваш само на любов 60

Снимка Булфото

" Бегом и ходом марш " можеш да нареждаш само на " Любов - 60 "! Така " Тежката артилерия "  на ГЕРБ Десислава Атанасова реагира на думите на президента Румен Радев, казани по-рано през днешния ден.

При визитата си в Пирогов и в неприсъствен спор с депутатите за даряването на заплатите, Радев отсече: „ Дарението е персонален акт, само че в случай че доста държите да се равнявате по президента, както разбрах от изявленията, има елементарно решение- кръгом и тичешком назад към месец март. Дарете си и мартенските заплати, както направих и аз “.

Ето и постът на Атанасова в отговор на президента:

ВирОсолог, " тичешком и ходом марш ", можеш да нареждаш само на " Любов - 60 ".
" Няма нищо по-страшно от незнанието в деяние. " Гьоте

 



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР