Снимка Булфото, архивЗаседналият кораб край Яйлата може да причини екокатастрофа,

...
Снимка Булфото, архивЗаседналият кораб край Яйлата може да причини екокатастрофа,
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Може да има екокатастрофа до дни заради кораба край местността Яйлата

Снимка Булфото, списък

Заседналият транспортен съд край Яйлата може да аргументи екокатастрофа, стана ясно през днешния ден.

Очакваме еко злополука до дни. Наблюдаваме незаконно безучастие. Има хора, които са назначени на щат, и те стоят и чакат. Във всяка една естествена страна трябваше да бъде оповестена обща повреда и да има съдове наоколо до заседналия. Това съобщи Борислав Сандов, съпредседател на партия " Зелено придвижване " в студиото на " Здравей, България " по Нова телевизия.

Той беше безапелационен, че има закон, който задължава управляващите да работят, а те не го вършат.

Припомняме, че през вчерашния ден министърът на превоза разпореди неотложно заседналият товарен транспортен съд край местността " Яйлата " да бъде освободен, а през днешния ден се чака да стартира интервенцията по изтеглянето на плавателния съд.

Според Сандов интервенцията е рискова тъй като вълнението става все по-високо. Очакват се 2 метра талази в края на утрешния ден.

Надявам се на знамение. Има сериозен риск “, сподели Сандов и предизвести, че съществува риск и той става все по-сериозен.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР