Снимка Булфото, архивЗаконно отсечените коледни дръвчета при продажбата задължително трябва

...
Снимка Булфото, архивЗаконно отсечените коледни дръвчета при продажбата задължително трябва
Коментари Харесай

При покупка на елха гледайте за наличие на контролна пластина

Снимка Булфото, списък

Законно отсечените коледни дръвчета при продажбата наложително би трябвало да имат пластмасова контролна пластина със сериен номер. Тя би трябвало да е закрепена под второто отклонение от върха на дървото. Това е показал инж. Николай Пиронков, шеф на отдел " Контрол по запазване на горските територии и отбрана от пожари " в Изпълнителна организация по горите по време на инспекция на пазара " Димитър Петков " в София, оповестяват от пресцентъра на организацията, представени от Българска телеграфна агенция.

Пластините са за еднократна приложимост. Те могат да бъдат бели с правоъгълна форма и жълти с овална форма, от едната страна със серия и шестцифрен номер, допълнил инж. Пиронков.

За елхите, които са със закрита коренова система, или в по този начин наречените контейнери, не е наложително слагането на пластините. Глобата, която се постанова за противозаконна елха за физически лица е от 50 до 3000 лева, а за юридически лица - от 100 до 5000 лева

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР