Снимка Булфото, архивЗадържан е авторът на злоумишленото телефонно обаждане за

...
Снимка Булфото, архивЗадържан е авторът на злоумишленото телефонно обаждане за
Коментари Харесай

Фалшивия сигнал за бомба на Централната гара Пловдив, задържаха извършителя

Снимка Булфото, списък

Задържан е създателят на злоумишленото телефонно позвъняване за бомба на Централна гара в Пловдив. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив. От полицията припомняме, че в събота бе подаден сигнал на тел. 112 за сложено взривно устройство на Централна гара в регионалния град. Своевременно регионът към постройката бе подложен под полицейска защита, а работещите, пасажерите и посетителите – изведени на безвредно разстояние, оповестява Фокус.

``
реклама

При последвалата обстойна инспекция сигналът не бе доказан. След неотложно извършени оперативно-издирвателни дейности подателят му – 32-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от Бургас, е арестуван и отведен за период до 24 часа във Второ Районно ръководство на МВР-Пловдив. Срещу мъжа е формирано бързо произвеждане. Работата по документирането на случая продължава под наблюдаване на прокуратурата.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР