снимка: Булфото, архивЗа пореден път днес разговорите между тримата лидери

...
снимка: Булфото, архивЗа пореден път днес разговорите между тримата лидери
Коментари Харесай

News.bg: Край на коалицията Обединени патриоти

снимка: Булфото, списък

За следващ път през днешния ден диалозите сред тримата водачи в Обединени патриоти се провалиха, след скандал и разменени реплики в постройката на Народното събрание. Това съобщи news.bg.

След неуспеха на диалозите Валери Симеонов уточни пред медиите, че една от партиите нямала предпочитание да организира каолиционен съвет. В държанието на атакистите той вижда предпочитание за скандал, както и бягство от проблемите на групата. На въпрос ще съществува ли обединението, водачът на НФСБ отговори: " Ще забележим. Както виждате се владеем, само че ще изчакаме някакви по-добри времена да дойдат. " Всеки си има някакво достолепие, акцентира Симеонов.

Коалиционният съвет имал да взема решение тежки проблеми с бездействието на групата на Обединените патриоти. Припомняме, че точно с претекст за безучастие Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ смъкнаха Волен Сидеров като ръководител на ПГ на Оперативна програма.

Заради поканата към медиите от страна на Сидеров се разиграла сценката. Не било комфортно в дребната стая да има толкоз доста медии. Лидерът на НФСБ не вижда и предпочитание за разговор, стана ясно от думите му.
Иначе, съгласно него, сценката била готова: " Това е сюжет на " Атака ", задачата е медиен скандал ", заподозря Симеонов. Според него към този момент не били значими подписите под съдружното съглашение, а държанието от скандал в скандал в жанр Корнелия Нинова. По думите му обединението очевидно била в парализа и по тази причина се наложила промяната на Сидеров.

Не съм пристигнал за кавги, очевидно сърдит бе Красимир Каракачанов, напускайки стаята. Коалиция към този момент я няма, откакто сътрудниците от " Атака " не желаят да има към този момент коалиция, няма да има коалиция, отсече той.

Волен Сидеров обаче изрично не е склонен, че неговата партия провалила съвета. Колегите се изплашиха от медиите, счита той. Никой никого не е обиждал, изясни водачът на " Атака ". Намерението му било да се види истината. Той не желал да има задкулисие. Задкулисието е проблем освен на тази коалиция, само че и на цялата страна, акцентира Волен Сидеров. Погазено било съглашението сред Обединените патриоти.

Според Сидеров, Каракачанов и Симеонов сложили под въпрос ръководството. " Аз сътворих коалиция, те я скапаха ", посочи водачът на националистите. Той не е търсил диалог с премиера Бойко Борисов, чакал той да го потърси. Сидеров съобщи за повторно през днешния ден, че обмисля да напусне Народното събрание.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР