Снимка: Булфото, архивВсеки, който си мисли, че ГЕРБ може да

...
Снимка: Булфото, архивВсеки, който си мисли, че ГЕРБ може да
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Наивно е да се мисли, че ГЕРБ може да има друг лидер

Снимка: Булфото, списък

Всеки, който си мисли, че ГЕРБ може да има различен водач или някой може да открадне от нея и да гради политически план на тази основа, демонстрира огромна доза наивитет. За последните 11-12 години хората, които се сплотиха към водача Борисов, са хора с ценностна система и идеология. И в случай че на някой не му харесва тази ценностна система и идеология и всичко това, което се прави, има опция да направи различен политически план, само че никога няма да може да изпълни такава зала. Това сподели министърът на финансите Владислав Горанов на конференция в Стара Загора, написа Novini.bg.

Той разяснява още, че макар кризата разходите на фиска не са били орязани, а в противен случай - точно за да бъдат финансирани ограничения за опазване на заетостта са били повишени.

Колкото и да се оспорва техният резултат, 282 000 души са запазили своите приходи по време на рецесията, с помощта на тази мярка, която ще продължи да работи до тогава, до момента в който е належащо да се поддържат предприятията, с цел да могат да изплащат възнагражденията в цялостен размер, уточни Горанов.

По думите му фокусът в идващите месеци би трябвало да остане върху националните цели.

,,Според мен е и построяването на смислена и рационална политическа стратегия, тъй като единствено след шест месеца ще си приказваме за новите избори, да продължим да влагаме в обучение. Най-големият проблем, който срещаме пред задграничните вложители, с цел да дойдат в България, е неналичието на задоволително квалифицирана работна ръка ", означи финансовият министър.

Той акцентира за следващ път, че смяна в данъчното облагане не би трябвало да има, тъй като във типа, в който е сега, е най-справедливото допустимо.

Всеки опит за въвеждане на прогресивно подоходно облагане ще значи единствено това дейните и образовани хора да заплащат двойно или тройно по-високи налози, което съгласно мен е погрешно и немотивиращо. Всеки, който не посещава учебно заведение, би трябвало да бъде заставен. Неговите родители имат този дълг към обществото. Оттам-нататък би трябвало да продължат и вложения в инфраструктура, добави Горанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР