Снимка Булфото, архивВодоемът на язовир Среченска бара достигна максималния си

...
Снимка Булфото, архивВодоемът на язовир Среченска бара достигна максималния си
Коментари Харесай

Язовир Среченска бара е пълен догоре

Снимка Булфото, списък

Водоемът на язовир " Среченска бара " доближи оптималния си потенциал от 15.5 милиона кубика вода, заяви кметът на Монтана Златко Живков. През последните дни падналите превалявания изпълниха до дъно хидровъзела, от който се подава питейна вода за обитаемоте места в областите Монтана и Враца.  " Това е добре на този стадий. Винаги в края на март и началото на април равнището е мерилото за това каква ще бъде годината. Разбира се, в тази част и Господ ни оказа помощ, написа Булнюз.

Но тези опити за по-критични положения, които ги имаше през зимата, отстъпиха. При нас нямаше нарушено водоподаване. Това също е една добра вест ", разяснява Живков " Среченска бара " зарежда с вода Враца, Монтана, Мездра и Берковица, както и прилежащи села. Микроязовирът разполага с помпена и пречиствателна станция за питейна вода. Около водоема е обособена санитарно-охранителна зона, в която влизането е неразрешено за да се защищити от замърсяване. 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР