Снимка: Булфото, архивВластите се натъкнаха на нов боклук от Апенините.

...
Снимка: Булфото, архивВластите се натъкнаха на нов боклук от Апенините.
Коментари Харесай

Нова площадка с боклук от Италия е открита във Враца

Снимка: Булфото, списък

Властите се натъкнаха на нов отпадък от Апенините. Въпросното ``находище`` е намерено във Враца при инспекция на инспектори, само че притежателят на площадката е безапелационен, че не става въпрос за боклуци, а за първични материали.

,,Площадката е наета от компания, която се занимава с обработка на пластмасови произведения. Да, по документи този така наречен боклук идва от Италия, от град Милано. Но това са първични материали, които са закупени от българска компания посредством конкурс. От тези първични материали ще бъде създадено нещо с добавена стойност``, изясни пред камерата на bTV притежателят на площадката Тодор Ангелов и добави, че става дума за специфична пластмаса, която не предстои на изгаряне.

,,С тези първични материали наемателите на площадката, с които имам подписан контракт, създават закачалки, дръжки за четки, т.е. за тях това е изходна суровина, която те са закупили от Италия, подобен е бизнесът им``, увери още един път мъжът, само че все пак той най-вероятно ще бъде глобен, защото няма позволение за складирането на тези боклуци.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВс
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР