Снимка Булфото, архивВече изчезна онова ЗАЕДНО от първите две -

Снимка Булфото, архивВече изчезна онова ЗАЕДНО от първите две - ...

Велислав Минеков се оттегля от Отровното трио: Те да поемат организацията на протеста.Снимка Булфото, архив

Вече изчезна онова ЗАЕДНО от първите две - три седмици, всеки си прави събития и акции на различно място. "Отровното Трио" казват: всичко започна от нас и ще завърши с нас, казва Велислав Величков от Правосъдие за всеки.

Протестът се разцепи. Проф. Велислав Минеков се обиди лидера на „Правосъдие за всеки” Велислав Величков, не прие критиката му и обяви, че оставя организацията на антиправителствената демонстрация на на Величков. Така Отровното трио е на път да оставе дуа, в него остават Бабикян и Хаджигенов, пише

На стената си във фейсбук Минеков написа:

„След приятелска критика от ИПВ /Инициатива правосъдие за всички/ мисля, че ще е добре от утре те да поемат организацията на протеста. Със сигурност ще бъдат по-добри. Ние ще бъдем в публиката. Чудесен повод за почивка.”
В свой анализ за протестите, публикуван вчера, Велислав Величков констатира, че народният бунт е навлязъл в опасен етап на вътрешно разделение и дори маргинализация.

„Вече изчезна онова ЗАЕДНО от първите две - три седмици, всеки си прави събития и акции на различно място. "Отровното Трио" казват: всичко започна от нас и ще завърши с нас, "държейки микрофона и тъпана", Бойците и Орловци искат да са равнопоставени участници в Протеста и да имат думата при сценария на развитието му; партиите сепарираха отделни негови части, като е все по - видимо делението между Демократична България, чийто лидер Христо Иванов подпали "искрата Росенец" и по -левите около Мая Манолова, които коопрериат с три малки партии и са близко до Триото”, посочва още Величков.

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в -  .

Прочети тук -

Източник: petel.bg